Президентът Радев има идея да събори правителството и да направи

...
Президентът Радев има идея да събори правителството и да направи
Коментари Харесай

Караянчева: Президентът Радев има идея да събори правителството

Президентът Радев има концепция да събори държавното управление и да направи длъжностен кабинет. За негово страдание няма да успее. Това сподели в ефира на Нова телевизия ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

" Все по-трудно ми е да приказвам за президента. Ще приказвам за господин Радев. Когато кажем президент това е индивидът, който сплотява, който по Конституция сплотява всички български жители. Президентът се разграничи от всички български жители. Той стана президент на избрана група от хора ", сподели тя.

По мотив конфликта на снощния митинг, тя благодари на структурите и симпатизантите на ГЕРБ, които са декларирали своето отношение и поддръжка.

" Те си потеглиха напълно спокойно. Така се прави митинг или протест. Хората, които каниш, би трябвало да можеш да ги управляваш ", на мнение е Караянчева. 

" От страна на ГЕРБ това беше протест в поддръжка на държавното управление. Нашите структури и симпатизантите на ГЕРБ споделиха стига толкоз негативизъм дано да подкрепим държавното управление в това, което прави. И тъкмо за това толкоз бързо се организирахме. Още повече, че нощес имахме една доста добра вест – влизането в чакалнята на Еврозоната, само че тя остана на назад във времето ", добави Караянчева. 

И добави, че някой би трябвало да поеме отговорност за конфликтите на снощните митинги. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР