Президентът отличи младежи със златни значки и сертификатиМладежи получиха лично

...
Президентът отличи младежи със златни значки и сертификатиМладежи получиха лично
Коментари Харесай

Президентът отличи младежи със златни значки и сертификати

Президентът отличи младежи със златни значки и документи
Младежи получиха персонално от президента Румен Радев златни значки и документи от интернационалната премия на херцога на Единбург, съобщи кореспондент на БГНЕС. Отличието се връчва за личностно развиване и достижения.

Наградата има три равнища - бронз, сребро и злато. Във всяко едно, от които участниците слагат свои персонални цели, които следват за избран интервал от време. Участниците избират интензивности в направленията: Умения, Физическа интензивност и Доброволчество и претърпяват Приключенско пътешестване.

За да реализират най-високото равнище на премията – злато, Герасим Станчев, Румяна Ашкова, Тино Пенчев, Румен Радев, Десислава Манолова, Виктория Еленкова, Елена Даракчиева вземат участие в Проект в интерес на обществото, надалеч от родното си място.

„ Тази стратегия подтиква младежите да си слагат високи цели, който апропо сами формулират. Прави ги по-отговорни за личното си бъдеще “, съобщи на церемонията президентът. Според Радев състезанието построява у участниците умения за водачество.

„ В днешно време на планетата има близо 2 милиарда младежи. Всички те са изправени пред провокации, непознати на поколенията преди тях “, съобщи още в речта си Румен Радев.

През миналата година и половина седемте младежи, работили по реализиране на своите цели, са посветили над 400 часа, с цел да развиват умения като: свирене на Лунната соната; рационализиране владеенето на езици; научаване нови кулинарни техниките и методите за вярно сервиране, флоралното изкуство. Над 450 са часовете прекарани в целеустремено доброволчество, като дейностите в които се включиха младежите са: запознаване на дребни деца по елементарен и прелестен метод с науката, разпространение на своите учебни заведения в обществените медии, градски библиотеки, присъединяване в организация на локални и регионални събития, свързани както с възрастните читатели, по този начин и с дребните фенове на книгата, възстановяване изискванията в интериора и екстериора на учебно заведение, оформяне на кътове за отдих, игри и реклама. Във физическата интензивност младите са отделили малко над 400 часа за повишение на физическата устойчивост и бързината, посредством трениране на цялата мускулатура, рационализиране на типове удари в скуоша, дейни тренировки по национални танци. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР