Президентът от началото на своя мандат използва реторика, която се

...
Президентът от началото на своя мандат използва реторика, която се
Коментари Харесай

Политолог защити премиера: И аз ползвам вулгарен език в свободното време

" Президентът от началото на своя мандат употребява изразителност, която се основава на елементарна логичност. Прокуратурата сподели, че неговата администрация, в това число и той, са забъркани в същия вид неща, в които упрекват властта. Голямата раздразнителност, с която реагира той и институцията му демонстрират, че се усеща притиснат. В момента се обезценява позицията на президента, прекомерно на дребно стартира да се заяжда за всяка подхвърлена офанзива ", съобщи политологът доцент Стойчо Стойчев съобщи пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Според него аудиозаписите, чатовете и фотосите, които бяха изнесени в публичното пространство, не трябва да се слагат под общ знаменател, защото сред тях има разлика.

" Едните са компромати с необоснован генезис и аудио еднаквост. Другите са материални доказателства, изнесени от прокуратурата. Правят се внушения. Трябва да има отговор на равнище специалисти, които да кажат някой реализира ли оперативно-издирвателна активност против нашия министър председател. След като той е обект на това, значи всеки един от нас може да бъде жертва на сходно нещо ", добави политологът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР