Президентът няма никакво основание да иска оставката на правителството. Това

...
Президентът няма никакво основание да иска оставката на правителството. Това
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Според всички специалисти трябва да има импийчмънт

" Президентът няма никакво съображение да желае оставката на държавното управление ". Това сподели в изявление за стратегия " Хоризонт " на Българското национално радио политическият психолог проф. Антоанета Христова.

" Цялото престояване на президента на поста е опълчване и той желае да яхне вълната и да извлече дивиденти, без да мисли за обстановката. Има доста хора, които не го дефинират като водач. Има доста хора отвън структурите на ГЕРБ, които намират драмата сега за пресилена ", съобщи тя и акцентира, че да си демократ, значи да спазваш закона.

" Би трябвало ролята на президента да бъде баланс сред опозицията и ръководещите. На процедура у нас отсъства властта президент. Хората, които излязоха, го направиха поради закъснелите промени. Те са изтощени да чакат, не намират себе си. Точно този митинг не е еднороден. Влизат странични претекстове. Привържениците на Българска социалистическа партия вземат участие, търси видимост и Мая Манолова, която в последно време мъчно реализира това ", продължи Христова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР