Президентът направи заявка, че ще управлява.  Той явно се разграничава

Президентът направи заявка, че ще управлява.  Той явно се разграничава ...

ВМРО: Виденовите и Лукановите зими доведоха до срив в стандарта на българина, което не се случи никъде другаде в Източна Европа.

Президентът направи заявка, че ще управлява.  Той явно се разграничава от партията, която го подкрепи и издигна за президент, защото тя доминира прехода. Виденови зими, Луканови зими и т.н. доведоха до един изключителен срив в стандарта на българина, което не се получи в никоя друга източноевропейска страна. Ако не бяхме тръгнали от 3 долара пенсии, сега вероятно нямаше да се борим минималната да е 300, а да е 600. Това заяви депутатът от ВМРО Искрен Веселинов пред Нова телевизия.

Всички тези неща не могат да се забравят, смята той.

Веселинов коментира и "интеграцията" на ромите, както и предложенията на ВМРО.

  Сега имаме началото на един взрив имам чувството, трябва да има репресия от страна на държавата, за да се вкарат нещата в ред – МВР и прокуратурата правилно действат. Когато прокуратурата се е заела с циганската престъпност, прокуратурата трябва да стигне докрай – с тези неправителствени организации като Българския хелзинкски комитет.Веселинов смята, че ромските квартали били основен източник на зараза с COVID-19 и докато били блокирани по места, битовата престъпност, идваща от тях, намаляла. Но този режим вече се охлабва.

ГЕРБ не приемат предложенията на "Обединени патриоти", защото се страхуват от политически негатив .

Източник: varna24.bg