Президентът направи заявка, че ще управлява.  Той явно се разграничава

...
Президентът направи заявка, че ще управлява.  Той явно се разграничава
Коментари Харесай

ВМРО: Виденовите и Лукановите зими доведоха до срив в стандарта на българина, което не се случи никъде другаде в Източна Европа

 Президентът направи поръчка, че ще ръководи.  Той очевидно се разграничава от партията, която го поддържа и издигна за президент, тъй като тя господства прехода. Виденови зими, Луканови зими и така нататък доведоха до един извънреден срив в стандарта на българина, което не се получи в никоя друга източноевропейска страна. Ако не бяхме тръгнали от 3 $ пенсии, в този момент евентуално нямаше да се борим минималната да е 300, а да е 600. Това съобщи депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов пред Нова телевизия.

Всички тези неща не могат да се не помнят, счита той.

Веселинов разяснява и " интеграцията " на ромите, както и предложенията на Вътрешна македонска революционна организация.

  Сега имаме началото на един гърмеж имам възприятието, би трябвало да има принуда от страна на страната, с цел да се вкарат нещата в ред – Министерство на вътрешните работи и прокуратурата вярно работят. Когато прокуратурата се е заела с циганската престъпност, прокуратурата би трябвало да стигне до дъно – с тези неправителствени организации като Българския хелзинкски комитет.Веселинов счита, че ромските квартали били главен източник на болест с COVID-19 и до момента в който били блокирани по места, битовата престъпност, идваща от тях, намаляла. Но този режим към този момент се охлабва.

ГЕРБ не одобряват предложенията на " Обединени патриоти ", тъй като се опасяват от политически негатив.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР