Президентът наистина може да разтегне процедурата за мандатите, но може

...
Президентът наистина може да разтегне процедурата за мандатите, но може
Коментари Харесай

Костадинов: Президентът може да разтегне процедурата за мандатите

Президентът в действителност може да разтегне процедурата за мандатите, само че може и да подходи много по-бързо. И в двата случая времето ще е задоволително, с цел да се одобри бюджетът. До края на май няма проблем той да е подготвен, той е най-съществен.

Това разяснява водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов пред БТВ.

Защо би трябвало да одобряваме законите по проекта?, запита обаче Костадинов.

Парите няма по какъв начин да се изгубят. Има задоволително дълъг период, даже да приемем, че ще има избори през юли, безапелационен е той.

Нашето държавно управление обаче има един различен период - ние поискахме предоговаряне на проекта в частта за българските въглищни централи, а държавното управление не е направило нищо. В него се планува закриване на 48% от мощностите още до края на идната година. Това е доста по-важно. Прехвърлянето на отговорността върху Народното събрание в този му тип е много безконтролно, настоя той, представен от " 24 часа ".

Никога не сме се самообявявали за съпротива. Нито в този, нито в предходния парламент имаше ръководещи и съпротива. В предишния парламент ние три пъти успяхме да наложим обединявания към наши хрумвания, сподели той. Костадинов настоя, че правосъдната промяна е значима, напомни и, че партията има собствен план, който в предишния парламент е минал първо четене.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР