Президентът нагази в калта с провеждането, организирането и компрометирането на

...
Президентът нагази в калта с провеждането, организирането и компрометирането на
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Президентът се явява нещо като морален съдник, ходжа или мюфтия

Президентът нагази в калта с провеждането, организирането и компрометирането на други партии. Той обслужва ползите на Българска социалистическа партия, макар, че би трябвало да е надпартиен. С други думи, той работи по някаква смяна не по правилник. Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

„ Едни общи мероприятия би трябвало да почиват върху потвърдени обстоятелства, а няма такива. В Апартамент гейт няма нарушаване на закона, само че не е морално. Какъв КСНС ще свика? “, пита се Симеонов

Той призна, че няма да участва на КСНС. „ Оставям на неговата съвест да продължи да работи по този метод, само че по този начин губи президентската институция. Имаше доста повече аргументи за привикване на КСНС, само че той не го направи “, означи водачът на НФСБ. „ Президентът стартира да се явява нещо като честен съдник, ходжа или мюфтия “.

Симеонов позволи, че изваждането на Цачева и Цветанов от ръководството, се дължи на другарски огън. „ Не беседвам с Борисов от много време “, призна той и се оплака, че редица негови оферти отлежават, също така не е задоволено настояването му за оставка на министъра на туризма.

„ НФСБ няма нито едно министерство, няма никакъв управнически уред. Тук става въпрос единствено за поддръжка на ръководство, което няма опция. А “з и моите сътрудници сме прагматици. С нашето наличие сме създали десетина неща, които обаче са очевидни. Не сме постигнали пенсиите да са 300 лв., тъй като сме дребния съдружен поток, само че ги направихме 200 и порастват. Има ли за 30 години ръководство в България на българските трудов пазар 8 000 от Молдова и Украйна на трудовия ни пазар? Да – има “, акцентира Валери Симвонов.

„ На европейските избори се явяваме независимо. Каквото и да се правеше от началото на годината Вътрешна македонска революционна организация си водеше своята акция. Кой приканва за коалиция при авансово сложени условия? Ние сме коалиция за присъединяване в Народно събрание, само че не и за евроизборите “, акцентира Симеонов.

общи мероприятия би трябвало да почиват върху потвърдени обстоятелства, а няма такива. Няма нарушаване на закона, само че не е морално. Каквъв КСНС ще свика. Няма да участвам на КСНС. Оставям на неговата съвест да продължи да работи по този метод, само че по този начин губи президентската институция. имапше доста повече аргументи за свкване на КСНС, само че не го направи, като намеаста на Турция във вътрешните работи на страната или малцинството

Всички съперници и обвинени настояват, че глух престъпление. Президентът стартира да се явява нещо като честен съдник, ходжа или мюфтия.

По думите на Симеонов по изваждането на Цачева и Цветанов от ръководството, се дължи и на другарски огън. Не беседвам с Борисов от много време, призна Симеонов. Той показа още, че редица негови оферти отлежават, също така не е задоволено настояването му за оставка на министъра на туризма.

НФСБ няма нито едно министерство, няма никакъв управнически уред. Въпросът е дали не става въпрос единствено за поддръжка на упшравление, което няма опция. Аз и моите сътрудници сме прматици. С нашето наличие сме създали десетина неща, които обаче са очевидни. Не сме постигнали пенсиите да са 300 лв., тъй като сме дребния съдружен поток, само че ги направихме 200 и порастват. Има ли за 30 години ръководство в България на българските трудов пазар 8 000 от Молдова и Украйна на трудовия ни пазар.

На европейските избори се явяваме независимо. Каквото и да се правеще от началото на годината Вътрешна македонска революционна организация си водеше своята акция. Кой призчовава за коалиция при предватителноп сложени условия? Ние сме коалиция за присъединяване в Народно събрание, само че не и за евроизборите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР