Президентът на Ювентус Андреа Аниели е изгледал дербито на Торино

...
Президентът на Ювентус Андреа Аниели е изгледал дербито на Торино
Коментари Харесай

Ювентус връща Масимилиано Алегри?

Президентът на Ювентус Андреа Аниели е изгледал дербито на Торино в компанията на новия треньор на тима, твърди „ Il Giornale “. Аниели е бил дружно с Масимилиано Алегри, което незабавно породи спекулации за неговото завръщане на треньорската пейка на „ бианконерите “.

Настоящият ментор на „ Старата госпожа “ Андреа Пирло е подложен под доста съществено напрежение поради неудовлетворителните резултати на тима от началото на сезона. Смята се, че именитият плеймейкър може да бъде уволнен още през тази седмица, в случай че тимът не завоюва конфликта с Наполи, който се явява директен двубой за място в топ 4 и присъединяване в Шампионска лига.

Аниели и Алегри имат страхотни връзки, тъй че завръщането на експерта отпред на Ювентус не би трябвало да е изненада за никой. Съдбата на Пирло зависи от мача в сряда сред Ювентус и Наполи.

Алегри напусна Ювентус през лятото на 2019 година и от този момент е без работа. Преди това той беше отпред на отбора пет години. Алегри изведе " бианконерите " до общо 11 оценки (пет трофеи, четири купи и две суперкупи), като два пъти тимът игра във финала в Шампионската лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР