Президентът на Южна Корея Мун Дже-ин съобщи, че Доналд Тръмп

...
Президентът на Южна Корея Мун Дже-ин съобщи, че Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Тръмп иска Ким Чен-ун да знае, че го харесва и ще му изпълни желанията

Президентът на Южна Корея Мун Дже-ин заяви, че Доналд Тръмп е декларирал пред него, че " доста другарски гледа " на севернокорейския водач Ким Чен-ун и желае да му извърши желанията, в случай че изостави нуклеарните оръжия, осведоми АП.

КНДР желае от Съединени американски щати гаранции за сигурността на страната и унищожаване на интернационалните наказания.

 Тръмп кани Ким Чен-ун в Белия дом
Тръмп кани Ким Чен-ун в Белия дом

Срещата е планувана за 2019 година

От пресцентъра на президента на Южна Корея оповестиха, че Тръмп е изискал от Мун да съобщи тези послания на водача на КНДР, в случай че посети Сеул през тази година, както Ким Чен-ун по-рано даде обещание. Мун приказва пред публицисти на борда на президентския аероплан на път за Нова Зеландия от Аржентина, където той организира диалози с Тръмп в границите на Г-20.

" Президентът Тръмп ме помоли да предам на Ким тези послания: Той е доста другарски надъхан към ръководителя Ким Чен-ун и го харесва. Той се надява на цялостно използване на съществуващите съглашения (от срещата им през юни в Сингапур ) и ще направи това, което ръководителят Ким Чен-ун изиска ", отбелязал Мун Дже-ун.

 Младото потомство не е правдиво на Ким Чен-ун, разкри дезертирал боец
Младото потомство не е правдиво на Ким Чен-ун, разкри дезертирал боец

25-годишният е наследник на генерал-майор

Южнокорейският президент и Тръмп са се съгласили по време на срещата, че визитата на Ким в Сеул ще изиграе " доста позитивна роля " в американско-севернокорейската нуклеарна дипломация. Мун пояснил, че не е ясно дали Ким ще посети Сеул до края на годината, защото това зависи от севернокорейския водач.

 Среща Тръмп-Ким през 2019 година
Среща Тръмп-Ким през 2019 година

Това разгласи вицепрезидентът Пенс

През уикенда Тръмп разгласи, че идната среща с Ким Чен-ун може да се организира през януари или февруари 2019 година Американският общественик добави, че се разискват три места за среща, само че отхвърли да ги разкрие.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР