Президентът на волейболния клуб Левски Владимир Николов и старши треньорът

...
Президентът на волейболния клуб Левски Владимир Николов и старши треньорът
Коментари Харесай

Каква заявка дадоха хората, които ще свалят Данчо Лазаров?

Президентът на волейболния клуб Левски Владимир Николов и старши треньорът на ЦСКА Сашо Попов дадоха ясна поръчка, че желаят смяна в управлението на българския волейбол. Двамата застанаха с лицата си в търсене на нов път за спорта и смяна на статуквото, което виждат в лицето на Данчо Лазаров.

Инициативният комитет, който в образуван, ще търси поддръжката на волейболните клубове в България, с цел да бъде свикано Извънредно изборно общо заседание, на което да бъде определен нов президент на централата.

„ Преговаряме с трима евентуални претенденти. Надявам се до десетина дни ще приключат договарянията и да обявим името на нашия претендент ", разяснява Попов пред медиите.

Владо Николов от своя страна даде да се разбере, че макар компликациите, напъните на голяма част от елита на волейбола, поддържа концепциите на този комитет, който ще се опита да промени метода, по който се управлява федерацията.

„ Не се опасявайте и не се поддавайте на провокации. Гласувайте за това, което мислите, че е по-добро ", съобщи Николов на конференция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР