Президентът на волейболната ни федерация - Любо Ганев, който вече

...
Президентът на волейболната ни федерация - Любо Ганев, който вече
Коментари Харесай

Любо Ганев: Направихме много неща за 6 месеца

Президентът на волейболната ни федерация - Любо Ганев, който към този момент половин година е отпред на родния волейбол, показа детайлности за това по какъв начин е прекарал ковид и разяснява други значими тематики, свързани с шампионата.

" С тази формула сътворяваме причина, че съвсем всички мачове ще бъдат атрактивни и забавни за гледане. Със сигурност носят изгода на състезателите, на треньорите и на почитателите. За мен това решение ще се окаже вярно ", съобщи Ганев в предаването " Златния гейм " по Диема спорт по отношение на новия формат на шампионата.

" Федерацията непрекъснато следи новостите. Днес пристигна и предлагането за отсрочване на мачовете при подрастващите. За нас най-важно е здравето на състезателите, на треньорските щабове, на публиката. Ще създадем всичко допустимо, с цел да сме сигурни, че няма да застрашим здравето на хората. Чак тогава ще взимаме ограничения ", призна Ганев.

" Много неща се направиха. С тази нова конструкция за работа във федерацията всеки си прави съвършено работата. Нормално е да има напасване, само че съм сигурен, че единствено с работа ще вървим напред ", приключи шефът на волейболната ни федерация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР