Президентът на волейболен клуб Левски Волей – Владимир Николов, официално

...
Президентът на волейболен клуб Левски Волей – Владимир Николов, официално
Коментари Харесай

Факт е: Волейболният елит поиска смяна на ръководството в БФВ

Президентът на волейболен клуб Левски Волей – Владимир Николов, публично разгласи в компанията на четирима други представители, а 9 от 12-те отбора в мъжкия волейбол застават зад обстоятелството, че инж. Данчо Лазаров би трябвало да се отдели поста от ръководител на БФВ.

„ Аз не се усещам удобно, когато би трябвало да приказвам. Поканихме ви да обявим основаването на предприемчив комитет, целящ да провокира изключително общо заседание на БФВ и на него да се избере нов ръководител на Управителния съвет, както и нови членове. Смятаме, че е извънредно време да имаме една работеща федерация, която да спре спускането по нанадолнището в българския волейбол. В общи линии, ние имаме вяра, че имаме потребност от федерация, която се грижи за клубовете, която подкрепя съответно работещите клубове. И една федерация, която да насочи напъните си към ДЮШ, тъй като всички виждаме резултатите на представителните тимове, само че тези резултати бяха заложени в миналото”, стартира Владо Николов.

„ Вярваме, че имаме потребност от федерация, която да бъде правилен сътрудник към всички, с които е ангажирана – клубове, национални тимове, спонсори и фенове”, приключи Владимир Николов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР