Президентът на Венецуела Николас Мадуро заяви, че неговата държава е

...
Президентът на Венецуела Николас Мадуро заяви, че неговата държава е
Коментари Харесай

Николас Мадуро: предварителните продажби на криптовалутата El Petro достигнаха $5 милиарда

Президентът на Венецуела Николас Мадуро съобщи, че неговата страна е събрала $5 милиарда от 186 крупни купувача по време на предварителните продажби на националната криптовалута El Petro.
Президентът заяви това по време на съвещанието на Единната социалистическа партия.

Николас Мадуро сподели, че привлечените по време на предварителните продажби финансови средства ще бъдат употребявани за „обезпечаването на всичко, належащо на нашата страна“. Правителството пояснява събитието като „мащабно икономическо решение“.

Отговарящият за криптовалутата на Венецуела Карлос Варгас добави, че предпочитание да вземат присъединяване в предварителните продажби са изразили 83 000 купувача от 127 страни. Същата информация даде по-рано и президентът.

Да си напомним, че венецуелските управляващи в края на месец февруари оповестиха, че в първия ден след излизането на El Petro са събрани $735 милиона. Но самостоятелни потвърждения на тази информация не се появиха.

Един El Petro токен коства $60. Това е цената на един барел петрол. Обезпечението на националната криптовалута на Венецуела са 5 милиарда барела петрол, които към този момент са заделени и взети от находището в Аякучо. Венецуела има намерение да продаде 100 милиона токена Petro.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР