Президентът на Венецуела Николас Мадуро се присмя на американските санкции,

...
Президентът на Венецуела Николас Мадуро се присмя на американските санкции,
Коментари Харесай

Мадуро се присмя на американските санкции

Президентът на Венецуела Николас Мадуро се присмя на американските наказания, наложени против него поради продължаващите вълнения в южноамериканската страна.

Американското държавно управление замрази активите му и го дефинира като „ деспот “. От месеци Венецуела се тресе, като се стигна и кървави конфликти с десетки убити.

Съединени американски щати и Европейския съюз осъдиха остро изборите за учредително заседание на Венецуела, което би трябвало да одобри новата конституция на страната. Опозицията не призна вота, а хиляди венецуелци излязоха по улиците на страната.

Николас Мадуро се присмя на американските наказания и уточни, че те по никакъв метод не трансформират проектите му. „ Те не ме тормозят. Заплахите и глобите от империята не ме тормозят и за момент. Наложи още наказания, Доналд Тръмп! “, съобщи президентът на южноамериканската страна.

„ В Съединените американски щати можеш да станеш президент с 3 милиона гласа по-малко от своя конкурент “, сподели още Мадуро, визирайки успеха на републиканеца над кандидатката на демократите Хилъри Клинтън.

„ Каква страхотна народна власт! “, уточни Мадуро. По думите му глобите демонстрират „ отчаянието “ на Тръмп и омразата му към социалистическото държавно управление в Каракас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР