Президентът на Венецуела Николас Мадуро обяви снощи победа в електрическата

...
Президентът на Венецуела Николас Мадуро обяви снощи победа в електрическата
Коментари Харесай

Николас Мадуро обяви победа в „електрическата война“

Президентът на Венецуела Николас Мадуро разгласи нощес победа в " електрическата война " , провокирана съгласно него от Пентагона и заяви, че е основана " президентска следствена комисия ", за която ще изиска помощ от Русия, Китай и Иран, съобщи Агенция Франс Прес. " Обявявам победа в електрическата война ", съобщи Мадуро на съвещание с министрите, излъчено по малкия екран.

Венецуела е в плен от предишния четвъртък на най-тежката рецесия в електроснабдяването , парализирала превоза, връзките, търговията и бита на популацията.

Електроснабдяването е съвсем възобновено в Каракас и в множеството щати съгласно държавното управление, само че не и в провинцията.

От началото на рецесията Мадуро упреква Съединени американски щати и опозицията , че са направили " кибернетична офанзива " против основната електроцентрала. " Имаме доказателства, че хакерската атака е водена от Хюстън и Чикаго в Съединени американски щати и е поръчана от Пентагона ", съобщи Мадуро. " Ще желая помощ от Организация на обединените нации, Китай, Русия, Иран и Куба - страни с огромен опит в хакерските атаки ", продължи той. " Ще разкрием каква е била офанзивата, кой я е направил и с каква цел ", добави Мадуро, представен от Агенция Франс Прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР