Президентът на Венецуела Николас Мадуро изрази подкрепата си относно действията

...
Президентът на Венецуела Николас Мадуро изрази подкрепата си относно действията
Коментари Харесай

Мадуро: Пълна подкрепа за Путин! Да живее революцията!

Президентът на Венецуела Николас Мадуро изрази поддръжката си по отношение на дейностите на Путин и съветската страна по отношение на Украйна.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 658
,,Венецуела е с Путин, с Русия! Подкрепяме полезностите и справедливите дела в света и ще ги поддържаме винаги``, съобщи по време на телевизионно лъчение с министри Мадуро.

Той увери, че другарството с съветския народ " ще остане постоянно " и напомни, че предшественикът му Уго Чавес също е изразявал неведнъж поддръжката си за Руската федерация.

Да живее Венецуела, да живее революцията на Путин, на Русия, на съветския народ, означи Мадуро, който предходната седмица посрещна в Каракас съветския вицепремиер Юрий Борисов.

Венецуала изрича цялата си поддръжка за Владимир Путин да отбрани мира в Русия и в този район. Пълна поддръжка за Русия, съобщи още президентът на Венецуела, представен от Infobae.

По думите на Мадуро " Съединени американски щати и НАТО се пробват да се оправят с Русия по боен път ".
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 658  Киев: Мъже в окупираните региони се обличат като дами, с цел да не ги активизират Киев: Мъже в окупираните региони се обличат като дами, с цел да не ги активизират  Чуват се изстрели в украинския град Красногоривка Чуват се изстрели в украинския град Красногоривка  Ердоган: Няма да се откажем нито от Русия, нито от Украйна Ердоган: Няма да се откажем нито от Русия, нито от Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР