Президентът на Уулвърхемптън Уондърърс Джеф Ши предупреди, че Висшата лига

...
Президентът на Уулвърхемптън Уондърърс Джеф Ши предупреди, че Висшата лига
Коментари Харесай

Председателят на Уулвс изпрати предупреждение до съперниците от Висшата лига за гласуването за премахване на VAR

Президентът на Уулвърхемптън Уондърърс Джеф Ши предизвести, че Висшата лига е изложена на риск да бъде ощетена вечно, в случай че тимовете гласоподават срещу предлагането на неговия клуб да анулира потреблението на видео Помощник рефери (VAR).

Искането на Уулвс беше оповестено в сряда, като клубът твърди, че VAR би трябвало да бъде отстранен от лигата от сезон 2024-25 нататък. Това идва след редица неточности от високопоставени лица от длъжностните лица, употребяващи технологията през този сезон, като мениджърът на Уулвс Гари О'Нийл сподели, че е получил опрощение от Джон Мос, съдийския чиновник на PGMOL по това време.

Някои мениджъри към този момент приказваха за предложенията. Босът на Челси Маурисио Почетино прикани за „ възстановяване на метода, по който използваме “ VAR, до момента в който Ерик загар Хаг от Манчестър Юнайтед и Еди Хоу от Нюкасъл също допуснаха, че технологията евентуално ще остане тук.

Решаващо гласоподаване следва ще се организира при започване на юни с поддръжката на 14 от 20-те клуба във Висшата лига, н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР