Президентът на Украйна Володимир Зеленски смята, че африканската делегация по

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски смята, че африканската делегация по
Коментари Харесай

Зеленски: Африканският съюз видя добре кой е за мир и кой - за война

Президентът на Украйна Володимир Зеленски счита, че африканската делегация по време на визитата си в Русия и Украйна е имала опция да види кой в действителност се стреми към мир.

Във вечерното си видеообръщение президентът сподели, че визитата на африканските водачи в Русия е удостоверило неналичието на опция на мирната формула, препоръчана от Украйна.

" Всички вие видяхте какво беше визитата на делегацията от водачи и представители на африканските страни - посещаване в Украйна и посещаване в терористична страна ", сподели той, написа news.bg.

Според Зеленски делегацията е имала опция да види кой в действителност се интересува от мира и кой наистина е " самата война ". " Беше доста ясно ", акцентира президентът.

Той означи, че всичко, което се е обсъждало в Украйна, е било за формулата на мира, защото той е обсъждал всяка точка от нея с африканската делегация.

" Всичко, което се сподели в Русия, беше за войната, за това по какъв начин да се унищожи още повече животът. Очевидно е: няма опция на мирната формула. Добре е, че светът чува и вижда това все по-добре ", добави Зеленски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР