Президентът на Украйна Володимир Зеленски публикува ново видео в профила

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски публикува ново видео в профила
Коментари Харесай

Зеленски: В Киев съм и не се крия от никого

Президентът на Украйна Володимир Зеленски разгласява ново видео в профила си във Фейсбук. От него се вижда, че президентът е в кабинета си в центъра на украинската столица.

„ Не се укривам от никого. Не се срамя от никого. В Киев съм. Ще направя каквото е нужно, с цел да спечелим тази война ”, споделя той. 

Зеленски сподели гледката на нощния град от прозореца в офиса си в сърцето на столицата, с цел да потвърди, че известието е достоверно.

Той упрекна Русия за това, че се провалят филантропичните коридори и евакуацията на хората от окупираните и бомбардирани градове:

„ Този, който повтаряше: „ Ние сме един народ “, несъмнено не очакваше такава реакция. В южната част на страната ни се разпростра такова национално придвижване, такава мощна демонстрация на украински национализъм, каквато още не сме виждали по улиците и площадите. А за Русия това е неприятен сън. Забравиха, че не се опасяваме от вагони и бухалки. Не се опасяваме от танкове и картечници. Когато истината е на наша страна! ”, сподели Зеленски.

„ Мариупол и Харков, Чернигов и Суми. Одеса и Киев. Николаев. Житомир и Коростен. Овруч. Знаем, че омразата, която врагът донесе с обстрели и бомбардировки в нашите градове, няма да остане там. От нея няма да има и диря. Омразата не е за нас, тъй че няма да има и диря от врага. Ще оправим всичко. Ние ще създадем нашите градове, които нашественикът унищожи, по-добри от всеки град в Русия ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР