Президентът на Украйна Володимир Зеленски призова световните правителства да увеличат

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски призова световните правителства да увеличат
Коментари Харесай

Зеленски: Слабите нации дават на Русия разрешение да атакува

Президентът на Украйна Володимир Зеленски прикани международните държавни управления да усилят глобите си против Русия. Ако страните не засилят глобите, това ще е равнозначно на „ позволение “ на Русия да продължи офанзивите си против Украйна.

„ Днес западните страни оповестиха нов пакет от наказания против Руската федерация. Този ​​пакет има гръмък тип. Но това не е задоволително, то не може да се назова съизмеримо със злото, което светът видя в Буча. Със злото, което продължава в Мариупол, при обстрела на Харков, в опита на Русия да стартира нова световна кървава атака в Донбас “, сподели Зеленски.

Украйна продължава да упорства за " цялостна обсада " на съветската банкова система, а демократичният свят да се откаже изцяло от вноса на съветски нефт.

„ Някои политици към момента не могат да решат по какъв начин да лимитират притока на долари и евро към Русия от търговията с нефт, с цел да не застрашат личните си стопански системи. Ембаргото върху доставките на съветски нефт по този начин или другояче ще бъде приложено. Форматът ще бъде открит. Единственият въпрос е какъв брой още украински мъже и дами съветските военни ще имат време да убият, тъй че вие, някои политици, да намерите увереност за наказания ", добави Зеленски./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР