Президентът на Украйна Володимир Зеленски предлага на света украинската формула

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски предлага на света украинската формула
Коментари Харесай

Зеленски предлага форум за мир, но се готви за нова руска атака

" Президентът на Украйна Володимир Зеленски предлага на света украинската формула на мира във видеообръщение, което трябваше да бъде показано преди финалния мач на Световното състезание по футбол в Катар през днешния ден... Ние имаме пред тип световен мир ", написа Андрий Ермак, началник на президентската администрация.

Ако не през екраните на стадиона в Катар, апелът ще бъде забелязан през днешния ден от целия свят - през екраните на милиони и милиарди телефони! Това е апел за мир , добави Ермак.
 Съветник на Зеленски: Плановете за договаряния с Русия са нереалистични
Съветник на Зеленски: Плановете за договаряния с Русия са нереалистични

Призова западните страни да не се разсейват с нереалистични проекти

Така той подлага на критика отхвърли на ФИФА да излъчи посланието на Зеленски.

Междувременно стана ясно, че украинският президент Володимир Зеленски е провел съвещание на щаба на Върховното основно командване, по време на което е било отделено особено внимание на обстановката в Беларус .

По време на съвещанието командирите на войските от оперативните зони рапортуваха за обстановката на фронта, като настрана се стопираха на най-горещите зони.

Членовете на основния щаб обърнаха внимание и на обстановката в Беларус: чуха информация за действителния брой и въоръжението на вражеските военни групи.
 Зеленски призна, че е подтикван да договаря с Русия
Зеленски призна, че е подтикван да договаря с Русия

Украинският водач обаче не вижда нищо за разискване

Освен това участниците в срещата разискаха напредъка в отстраняването на последствията от масирания ракетен удар от Русия по енергийната инфраструктура на Украйна и изслушаха отчети за свързването на потребителите към електро- и топлоснабдяването .

Припомняме ви, че главнокомандващият на украинските въоръжени сили Валерий Залужний по-рано съобщи, че Русия може да възобнови настъплението си през февруари, в най-хубавия случай през март, а в най-лошия - през януари .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР