Президентът на Украйна Володимир Зеленски обяви във вторник големи новини

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски обяви във вторник големи новини
Коментари Харесай

Зеленски: Киев готви нови атаки срещу терористична Русия

Президентът на Украйна Володимир Зеленски разгласи във вторник " огромни " вести за обстановката на фронта, унищожаването на щаба и логистиката на съветските окупатори, оповестява УНИАН.

Държавният глава е бил осведомен за това по време на днешното съвещание на щаба на Върховния главнокомандващ, сподели Зеленски във вечерно видеообръщение.

" Обсъдихме няколко съществени въпроса. Първият е съответната обстановка на фронта, нашите настъпателни дейности, отбранителни интервенции. Важни отчети на изток, юг. Също по този начин за унищожаването на логистиката и щаба на нашествениците. Има положителни детайлности. Силно детайлности ", акцентира той.

Участниците в Щаба сложиха и въпроса за снабдяването на украинската войска със снаряди. Зеленски означи, че Украйна работи върху това всеки ден, в това число в региона на доставките от сътрудници и търсенето на нови благоприятни условия в света.

" Ние ясно знаем по какъв начин да осигурим доставките и последователно усилваме размера на нашето украинско произвеждане. Това е един от главните цели ", сподели президентът.

Според президента щабът е изслушал и отчет от разузнаването за обстановката в съветския военно-промишлен комплекс. Следователно президентът акцентира, че в този момент Украйна ясно вижда кои области на напън върху Русия би трябвало да бъдат засилени, тъй че терористичните благоприятни условия да не порастват.

" Санкциите не са задоволителни. Ще има още. Ще има и повече наши, украински дейности против терористичната страна. Докато продължава експанзията на Русия, би трябвало да се усещат и загубите на Русия ", акцентира Зеленски.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР