Президентът на Украйна Володимир Зеленски, когото хакери изпратиха в реанимация

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски, когото хакери изпратиха в реанимация
Коментари Харесай

Зеленски отрече слуховете, че е в реанимация и жегна Путин: Уважавам възрастта, но 44 не са 70

Президентът на Украйна Володимир Зеленски, който хакери " изпратиха " в реанимация благодарение на подправено известие в ефира на една от музикалните радиостанции в страната, отговори на тролския фалшив.

Той е записал видеото от офиса си в Киев, оповестено на формалната страница на президента в инстаграм.

По-рано през днешния ден няколко радиостанции в Украйна излъчиха „ изключителни вести “ за това, че президентът на страната Владимир Зеленски е в интензивно поделение.

В известията се показва, че водачът на Незалежная е в тежко положение и осъществяването на отговорностите му е трансферирано на ръководителя на Върховната рада Руслан Стефанчук. В същото време радиостанциите, в ефира на които е излъчена новината, оповестиха, че са били хакнати от незнайни нападатели.

Информацията за хакове се удостоверява и от каналите на телеграм в Руската федерация.

" Аз съм в офиса. Никога не съм се чувствал толкоз мощен, колкото в този момент, и неприятна вест за всички вас, които пускате такива имитации: не съм самичък, има 40 милиона от нас.”

Зеленски добави още, че „ с цялото ми почитание към старостта, 44 не са 70 “. Така президентът на Украйна загатна за възрастта на Владимир Путин, който ще чества 70-ия си рожден ден тази есен.

Вижте тази обява в Instagram.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР