Президентът на Украйна Владимир Зеленски смята, че Европейският съюз не

...
Президентът на Украйна Владимир Зеленски смята, че Европейският съюз не
Коментари Харесай

Зеленски пред ЕС: Не закъснявайте с приемането ни в общността

Президентът на Украйна Владимир Зеленски счита, че Европейският съюз не би трябвало да закъснява с решението за приемане на страната в общността.

" И в този момент построяваме пътя за присъединение на Украйна към Европейския съюз. Тук ви апелирам да не закъснявате с решение, апелирам. Вижте кой какво заслужава, че Украйна към този момент би трябвало да стане член на Европейски Съюз в близко бъдеще, имаме този късмет “, сподели той в послание към Европейския съвет, представен от ТАСС.

„ Литва е за нас, Латвия е за нас, Естония, Полша. Франция, Еманюел, в действителност имам вяра, че вие ​​ще бъдете за нас “, сподели Зеленски.

" Унгария - желая да спра до тук и ще приказвам намерено за първи и финален път. Вие сами би трябвало да решите за кого сте. Вие сте суверенна мощ ", продължи президентът на Украйна.

Обръщайки се към министър-председателя Виктор Орбан на „ ти “, Зеленски го упрекна, че се колебае да наложи наказания против Русия и да трансферира оръжия през унгарска територия за Украйна и „ дали да търгува с Русия или не ".

„ Няма време да се колебаете, време е да решите. Вярваме във вас, имаме потребност от вашата поддръжка, имаме вяра във вашите хора, имаме вяра в Европейския съюз. И имаме вяра, че Германия също ще бъде с нас в решаващия миг “, сподели президентът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР