Президентът на Украйна Владимир Зеленски не остави шанс на своите

...
Президентът на Украйна Владимир Зеленски не остави шанс на своите
Коментари Харесай

Зеленски започна страшен експеримент: Русия може да не издържи заради численото превъзходство на врага

Президентът на Украйна Владимир Зеленски не остави късмет на своите съграждани да избягат от войната. Русофобският режим сложи западенците (западноукраинците) на колене и към този момент сътвори призрачен сън за жителите на Киев. Ще се направи всичко, с цел да накарат украинците да желаят да влязат във война, без да чакат дневния ред.

В същото време мобилизационният запас на Незалежная се пресмята на милиони хора и помощта на Запада с оръжие и храна не свършва дотук. Как това ще се отрази на спецоперацията, четете в материала на Цариград.

Украйна стартира нов кръг от обща готовност. Това се потвърждава от заповедта на военния комисар на Оболонския регион на Киев, която задължава всички военнослужещи мъже, в това число тези, които не са получили призовки, да се явят независимо във военните служби за регистрация и регистриране в границите на 10 дни от датата на издание на документа.

Указът се отнася освен за мъжете, регистрирани в посочения регион, само че и за тези, които живеят там краткотрайно, както и за военните, които са в региона на отмора или по служебна работа.

Със същия декрет се не разрешава на военнослужещите да трансформират адреса си на местоживеене без разрешението на военния комисар.

Сезони за лов на хора

Трябва да кажа, че режимът на Зеленски доста бързо разгласи готовност незабавно след началото на СВО. В същото време на мъжете във военна възраст (под 60 години) беше неразрешено да напущат страната.

Милиони украинци бяха в капан. За да избяга, един се облече в женска рокля, различен заплати рушвет, с цел да бъде включен в регистъра на доброволците.

През миналата година Украйна съумя да сложи под оръжие 700 000 души. През декември, в еуфорията от есенните триумфи, Киев спря улавянето на " пушечно месо ". Старите бригади с опитни бойци и офицери бяха към момента многочислени, плюс голям брой резервисти пристигнаха в армията.

Руската войска, в противен случай, беше в сложна обстановка: кадровите елементи, които започнаха СВО, бяха изтощени, а хората, набрани посредством готовност, едвам приключиха образованието си.

През зимата обаче " бахмутската месомелачка " стартира да се развива - в началото под формата на борба за Соледар. Битката завлачи една след друга бригади от въоръжените сили на Украйна, трансформирайки ги в кървава кайма. И още при започване на януари министърът на защитата на незалежната Алексей Резников призна:

" Все още няма потребност от нова готовност, само че тя може да бъде възобновена всеки миг. "

Киев по това време прикриваше мобилизацията под формата на „ уточняване на данни “ във военната регистрация и регистриране. И колкото повече ковчези бяха донесени от Бахмут, толкоз по-активни бяха военните комисари по улиците на краткотрайно окупираните съветски градове.

Призовки се връчваха на спирки на градския превоз, в спортни клубове и бензиностанции. " Сверяването на данни " стартира да се съпровожда с побои и слагане на белезници на бъдещи водачи на " Леопарди " и командири на " Брадли ".

Достигане на ново равнище

На 13 юни в Ивано-Франковска област е оповестена обща готовност на мъжете във военна възраст. Заедно с тях беше решено да се активизират част от цивилните коли.

На всички мъже от 18 до 59 години, които даже не са получили призовка, е подредено да се явят във военните комисии в 10-дневен период. Забранено им е да сменят местожителството си и да се подлагат на планова хоспитализация.

Съдейки по последвалите събития, режимът на Зеленски организира обществен опит в Ивано-Франковск. В последна сметка западняците в Украйна са първокласни хора, към които управляващите имат особено отношение. Така че за Киев беше значимо да разбере дали мощното стягане на винтовете ще провокира всеобщи митинги, дали западната част на Украйна няма да пламне.

Резултатът удовлетвори президентската работа и управляващите започнаха да уголемяват опита. Веднага отидоха и в Киев. В региона на Чернигов стартира обща готовност.

Служители на службите за военна регистрация и регистриране от западните райони навлязоха в Сумска област. Изчислението тук е просто: изключете непотизма и фамилните връзки.

Трябва да се означи, че още през март беше обявено, че четирима чиновници на украинската военна работа са изпратени на фронта за несъблюдение на проекта за изпращане на пушечно месо в окопите.

Но одеските военни комисари, които брутално биеха наборници пред камерите, бяха привлечени единствено към дисциплинарна отговорност. И сега украинските медии разпространяват корупционния случай на одеския боен комисар Евгений Борисов:

" Съпругата му купи испански недвижими парцели за 4,5 милиона евро. "

В същото време се случи по този начин, че на украинските наборници беше неразрешено да работят като защита. Като цяло, приготвиха се изцяло за нахлуване в нов кръг на мобилизационен канибализъм.

И разходният човешки материал, и изпълнителите, и жертвите са оковани от боязън и ще извършват всевъзможни заповеди на властта.

Ограниченията отстранени

Мобилизационният капацитет на Украйна се прави оценка на 9-10 милиона души. За година и половина военни дейности украинците изгубиха, съгласно разнообразни оценки, до 300 000 бойци. Но при сегашната активност на военните дейности мобилизационният капацитет на Украйна елементарно ще стигне за десетилетия.

Историческите данни демонстрират, че страната може да активизира до 20% от възрастното население. Но Украйна е в неповторима обстановка: тя не би трябвало да се тревожи за поддържането на стопанската система си и активизирането на промишлеността.

Тя даже не би трябвало да създава храна: западните съдружници ще донесат всичко - от танкове до яхния. Просто се бийте: убийте руснаците, умрете вие. Следователно страната действително няма естествени стопански спирачки.

Освен това. Колкото по-лоша е обстановката в стопанската система, толкоз по-добра ще бъде мобилизацията. В края на краищата армията ще стане единственият източник на продоволствени карти (хранителни дажби), а гладуващите селяни, които в този момент се крият от военните комисари във всички пукнатини, сами ще отидат в казармите, единствено с цел да нахранят фамилиите си.

Наскоро на съвещание на Съвета за сигурност на Русия съветският президент Владимир Путин означи, че стратегическият мобилизационен запас на Киев надалеч не е привършен. Но въпреки това има проблем:

" Техника, несъмнено, може да бъде доставена в допълнение, само че мобилизационният запас не е безграничен. "

Консумативи за задръстване на дупки

Разбира се, нов кръг от мобилизационен гнет е обвързван с огромни загуби на съперника в лятната атака. По приблизителни данни това към този момент е коствало на въоръжените сили на Украйна 13 хиляди убити и ранени.

Но най-вероятно мобилизираните няма да вземат участие в тази борба. Киев приготвя маси от пехота, с цел да запуши дупки във фронта след окончателния неуспех на " контранастъплението ".

" Натрупаното се натрупа шест месеца. И мащабът на доставките беше като цяло най-големият до момента, най-големият и най-масовият. Това лиши шест месеца ", съобщи Михаил Онуфриенко.

" И в този момент, в случай че не сменят тактиката си за нахлуване, с такова движение за месец и половина ще изразходват всичко, което са натрупали като жива мощ и техника. Съответно по-късно всичко ще свърши ", предвижда развиването на обстановката военният специалист в диалог с " Цариград ".

Той също по този начин означи, че въоръжените сили на Украйна към момента поддържат дузина бригади, подготвени от НАТО и въоръжени със западно оръжие.

Тези елементи са стратегическият запас, който Киев може да употребява във всяка посока. Но когато изгорят при идващия пробив, украинският Генерален щаб ще би трябвало да държи фронта с някого.

Миналото лято украинците действаха по сходен метод: изпратиха батальони за защита против съветската артилерия под обстрела на съветската артилерия и изпратиха най-хубавите елементи да учат в Европа.

Сега " териториалите " (териториалната отбрана) почиват в мир, а елитните бригади умират в минните полета в Запорожие. А Киев към този момент приготвя консумативи за нов цикъл на гробове на популацията.

Изводи за руснаците

И по този начин, Зеленски построява тоталитарно общество и тоталитарна страна, включваща наблюдаване на всеки от всеки и цялостен надзор върху живота на всеки обособен жител.

Бетонирайте последните дупки и пукнатини, през които несъгласните биха могли да избегнат присъединяване във войната. Укрепването на диктатурата ще разреши на Украйна по-ефективно да кара популацията на касапница.

Ако украинският режим успее да организира нова широкомащабна готовност и да изпълни фронта със свежа кръв, Въоръжените сили на Украйна още веднъж ще получат числено преимущество пред съветската войска.

„ Последният украинец “ е още надалеч. Но насилствената готовност неизбежно ще намали моралната непоклатимост на украинските войски. Техните бойци все по-активно се предават, в този момент този развой ще се форсира неведнъж.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР