Президентът на УЕФА Александър Чеферин обяви, че доиграването на футболния

...
Президентът на УЕФА Александър Чеферин обяви, че доиграването на футболния
Коментари Харесай

Босът на УЕФА обяви краен срок за подновяване на първенствата

Президентът на УЕФА Александър Чеферин разгласи, че доиграването на футболния сезон би трябвало да стартира най-късно при започване на юли, другояче всичко ще бъде провалено.

" Целта е да подновим дуелите из шампионатите в средата на май. Може и през юни, а даже и в края на юни. Но в случай че не успеем до тогава, то сезонът евентуално ще бъде провален.

Започнат ли един път срещите, има късмет да приключим и тези за купите. Може във вторник да играят Милан - Интер в Серия " А ", а по същото време Барселона - Ювентус в Шампионската лига. Намираме се в доста деликатна обстановка и би трябвало да избегнем най-лошото, което би било да не се присъждат шампионски трофеи и купи на никой.

Трудно ми е да си показва футбол без почитатели на стадионите, само че към този момент сме го правили на няколко пъти. Засега към момента не знаем какво ще е ситуацията, когато стане време още веднъж да се организират спортни събития. Ако няма друга опция, ще е без аудитория, тъй като значимото е шампионатите да приключат. Не мога да кажа, че не си мисля и за финали в Лига Европа и Шампионска лига при закрити врата ", съобщи Чеферин пред La Repubblica.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР