Президентът на УЕФА Александър Чеферин даде пространно интервю пред словенския

...
Президентът на УЕФА Александър Чеферин даде пространно интервю пред словенския
Коментари Харесай

Шефът на УЕФА: Не виждам как Ливърпул няма да вземе титлата

Президентът на УЕФА Александър Чеферин даде просторно изявление пред словенския вестник Ekipa, разкривайки своето предпочитание за настоящия футболен сезон. „ Оптимист съм, че Ла Лига в Испания ще приключи, както Серия А в Италия. Ясно е, че през днешния ден не мога да ви обещая нищо, тъй като всичко зависи от обстановката във всяка една обособена страна”.

„ Не виждам по какъв начин Ливърпул ще остане без купа. Ако върнем времето обратно, ясно е, че те са първенец. Ако не се играе, към момента би било уместно да обявим резултатите и да определим първенците на съответната страна. И все пак – не виждам по какъв начин различен тим може да измести Ливърпул в Англия. Разбрах, че почитателите им ще бъдат доста разочаровани, в случай че Висшата лига бъде извоювана на празен стадион, само че мисля, че те ще завоюват трофея по един или различен начин”, сподели шефът на европейския футбол.

„ При европейските шампионати обстановката е същата, каквато е и при другите съревнования. Не знаем дали ще има почитатели на финалите, само че би трябвало да сме готови за всички сюжети. Всичко зависи от ковид, само че в този момент желаеме да приключим формата”, сподели още Александър Чеферин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР