Президентът на Турция Реджеп Ердоган отново заплаши да отвори вратите

...
Президентът на Турция Реджеп Ердоган отново заплаши да отвори вратите
Коментари Харесай

Пускам мигрантите към Европа, ако не помогнете, предупреди Ердоган в Будапеща

Президентът на Турция Реджеп Ердоган още веднъж заплаши да " отвори вратите " към Европа и да напусне мигрантите , в случай че Европейски Съюз не даде помощ, осведомят Агенция Франс Прес и други медии.

Той направи коментара по време на посещаване в Унгария, където организира диалози с премиера Виктор Орбан.
 Ердоган предсказва неотдавнашен завършек на Европейски Съюз и отново плаши със стотици хиляди бежанци
Ердоган предсказва неотдавнашен завършек на Европейски Съюз и отново плаши със стотици хиляди бежанци

" Приемаме с горчива усмивка опитите на хора, които са отговорни за гибелта на 50 милиона души във ВСВ, да ни дават урок за човещина "

" Дали ще получим поддръжка, или няма да получим, ние ще продължим да оказваме помощ на гостите, които сме приели . Но в случай че това не проработи, както споделих преди, ние няма да имаме друга алтернатива с изключение на да отворим вратите. Ако отворим вратите, ясно е къде ще отидат ", предизвести той на конференция с Орбан.
 Снимка 451710
Източник:

Ние заловихме 13 джихадисти от ДАЕШ ( " Ислямска страна " ), които имат връзки с ликвидирания водач Абу Бакр ал Багдади, разгласи той, представен от " Дейли сабах ". Неутрализирахме и заловихме повече от 3000 джихадисти от ДАЕШ в Сирия, похвали се той и добави, че сега в турски затвори има повече от 1150 терористи от групировката. Според него н яма друга страна в света като Турция, която да е заемала по-твърда позиция против ДАЕШ.

Според него нито Русия, нито Съединени американски щати са изпълнили уговорките за евакуиране на сирийските кюрди от Северна Сирия.
 Ердоган и Тръмп се договориха да се срещнат във Вашингтон на 13 ноември
Ердоган и Тръмп се договориха да се срещнат във Вашингтон на 13 ноември

Президентът на Турция Реджеп Ердоган и американският му сътрудник Доналд Тръмп организираха телефонен диалог на 6 ноември

Ердоган прикани страните членки на Европейски Съюз да дават по-голяма финансова помощ за проекта му за основаване на зона за сигурност в Сирия , където могат да бъдат преместени бежанците.

" Има 4 милиона бежанци в нашата страна. Значителен брой бежанци евентуално ще имигрират, изключително към Европа. Мерките, които желаеме да вземем със зоната за сигурност, имат за цел да подсигуряват, че бежанците ще се върнат в родните си домове и земи ", сподели той, само че съгласно него някои стратегически сътрудници си сътрудничат с водачите на терористични групировки.
 Снимка 451708
Източник:

Европейският съюз заплати няколко милиона евро на Турция според съглашение от 2015 година за блокиране на мигрантския поток към Европейски Съюз.

Ердоган счита, че методът на Европейски Съюз е " надалеч от градивен в последно време. ..с това държание те единствено вредят на ползите си ".
 Турция връща пандизчии от ДАЕШ в
Турция връща пандизчии от ДАЕШ в " родна " Европа или откъдето са

" Няма да ги държим вечно, ние не сме хотел за ДАЕШ ", изяснява Сойлу
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР