Президентът на Турция Реджеп Ердоган обяви, че Русия не спазва

...
Президентът на Турция Реджеп Ердоган обяви, че Русия не спазва
Коментари Харесай

Ердоган размаха пръст на Русия за Сирия

Президентът на Турция Реджеп Ердоган разгласи, че Русия не съблюдава договореностите от Сочи и Астана във връзка с северозападната сирийска провинция Идлиб, осведоми NTV, представена от " Ройтерс ".

Сирийската войска, подкрепяна от съветски самолети, предприе интервенция в Идлиб, което провокира безпокойствие от нова бежанска вълна към турската граница. В провинцията живеят към 3 милиона души.
 Военен от Съединени американски щати почина в Сирия
Военен от Съединени американски щати почина в Сирия

Американецът е умрял в злополука

Ердоган направи коментара пред публицисти по време на връщането си от Сенегал.

Турският водач акцентира, че Анкара е предизвестила Русия , че й се изчерпва търпението поради бомбардировките. Той се закани да създадат каквото е належащо.

" За страдание Русия не се придържа нито към споразуменията от Астана, нито към тези от Сочи. Ние чакахме досега, само че в този момент ние ще предприемем дейности. Това не е опасност, само че ние чакаме Русия да насочи нужното предизвестие към режима ", изясни Ердоган, представен от " Дейли сабах ".
 Кремъл: Ислямисти надигат глава в Сирия
Кремъл: Ислямисти надигат глава в Сирия

Три пункта за приемане на цивилни работят

" Русия ще продължи да работи друго, или с режима, или с Турция . Русия ни заяви, че се борят с тероризма. Кои са терористите? Хората се бият за отбрана на личната си земя ", добави президентът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР