Президентът на Турция Реджеп Ердоган издаде смъртната ми присъда. Това

...
Президентът на Турция Реджеп Ердоган издаде смъртната ми присъда. Това
Коментари Харесай

Ердоган издаде смъртната ми присъда, обяви изтезаваният край Свиленград турски гражданин

Президентът на Турция Реджеп Ердоган издаде смъртната ми присъда . Това съобщи отвлеченият и държан в плен турски жител в Свиленград, оповестява bTV.

Преди дни Окръжната прокуратура в Хасково разкри информация, че случаят е станал на 22 декември в Свиленград. 60-годишният Ш.Б., който живеел от близо година и половина в България, бил похитен от двама души поради 3000 евро . Те го откарали в къща в свиленградско село. Към държания в плен мъж било проявено и принуждение.

 Отвлякоха и държаха в плен турски жител поради 3000 евро
Отвлякоха и държаха в плен турски жител поради 3000 евро

Към мъжа било проявено и принуждение

60-годишният публицист Шюкрю Бенли употребява страницата си във " Facebook ", с цел да напише претърпяното от него.

" Присъдата ми е била издадена! В нощта на изтезанията стрелецът, който извърши нечовешкото принуждение върху мен, се изпусна и сподели " президентът издаде смъртната ти присъда ". Но трябваше да знаят, че единствено аз мога да си издам сходна присъда. Смятаха, че поради изтезанията и опасността за гибел няма да отида в полицията. Нямат концепция кого имат за съперник. Имената на причинителите и тези, които подстрекават убийството, са в ръцете на полицията. Оставям на вас скъпи другари и близки изводите от случилото се. Останете с положително ", написа той.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР