Президентът на Турция и генерален председател на управляващата Партия на

...
Президентът на Турция и генерален председател на управляващата Партия на
Коментари Харесай

Ердоган за Сирия и Ирак: Водим борба само срещу терористите

Президентът на Турция и общоприет ръководител на ръководещата Партия на справедливостта и развиването (ПСР) Реджеп Тайип Ердоган засегна горещата тематика за Сирия и Ирак по време на вчерашното съвещание на разширения партиен актив в Истанбул, съобщи осведомителната организация Догу хабер ажансъ (ДХА).
„ Направихме всевъзможни отстъпки и взаимни отстъпки и използвахме всевъзможни пътища за разрешаване по пътя на политиката и на дипломацията на проблемите в региона. Вече бързо сме се запътили към място, където тези способи не оказват помощ. Нито една страна и нито една персона, която не даде прям отговор на този наш апел, занапред нататък няма да срещне схващане от наша страна във връзка с нейни възражения против стъпките които Турция ще предприеме. Една страна, която поддържа терористични организации в региона, ще изправи против себе си и то с цената на боен отговор страна като Турция. Преди това обаче ще бъде принудена да изясни на личното си общество тежката фактура за тази нейна неточност ", съобщи той, представен от Фокус.
Ние водим битка единствено и само против терористичните организации и терористите. Това е последната ни дума по въпроса за Сирия и Ирак. Надявам се, че в идващите дни дефинитивно ще се обясни и оформи тази ясна и безапелационна позиция на Турция.”, акцентира Ердоган, представен от ДХА.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР