Президентът на ЦСКА (Москва) Евгений Гинер коментира възможността Александър Головин

...
Президентът на ЦСКА (Москва) Евгений Гинер коментира възможността Александър Головин
Коментари Харесай

Босът на ЦСКА проговори за бъдещето на Головин

Президентът на ЦСКА (Москва) Евгений Гинер разяснява опцията Александър Головин да бъде продаден. Талантливият халф направи доста мощно усещане с представянето си на Мондиал 2018 и притегли интереса на редица клубове. Ювентус се отхвърли от договарянията поради повишената му цена, само че Челси е все по-близо до подписа на 22-годишния полузащитник.

" Мисля, че Саша може да разгърне капацитета си и да стане огромна звезда. Не имам вяра това да се случи в съветското състезание. Няма какво да се лъжем - равнището в Англия или Италия е друго. Няма смисъл да стопираме развиването на един неоспорим гений. В момента обаче нищо не е несъмнено. Винги когато получим предложение, се стараем да водим открити договаряния. При нас пристигна вицепрезидентът на Монако Вадим Василиев и насочи оферта. Челси? Нямаме сделка. Мисля, че повече изясненост ще има в идващите дни. Както не спряхме други футболисти през годините, по този начин няма да спрем и Головин. Хората би трябвало да се развиват ", показа Гинер.

Последните информации са, че съветският национал е отказал на Монако и сигурно ще премине в Челси.

През предишния сезон Головин изигра 27 мача в Премиер лигата и вкара 5 гола. На международното състезание той се прояви с гол против Саудитска Арабия и две асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР