Президентът на ЦСКА (Москва) Андрей Ватутин призна, че бюджетът на

...
Президентът на ЦСКА (Москва) Андрей Ватутин призна, че бюджетът на
Коментари Харесай

Президентът на ЦСКА : Намаляваме бюджета, приходите ни са нулеви

Президентът на ЦСКА (Москва) Андрей Ватутин призна, че бюджетът на баскетболния клуб ще би трябвало да бъде доста понижен поради пандемията от COVID-19.

" Един от главните проблеми сега е загубата на приходи. Ясно е, че не продаваме билети, няма мачове, не се купуват сувенири и няма предавания. Нулеви доходи за момента за всички баскетболни клубове. Вече се сблъскахме с обстоятелството, че редица спонсори няма да съумеят да продължат съдействието си с ЦСКА ", съобщи Ватутин.
Московчани към този момент изгубиха огромния си спонсор - водещата съветска самолетна компания " Аерофлот ", която носеше на клуба по над 4 милиона евро годишно.

" Освен това е ясно, че бюджетът на клуба ще бъде съществено понижен. Не желая да пресилвам, тъй като всички европейски баскетболни тимове са в сходно поолжение. Нито един отбор не е сключил нови контракти с играчите си, нито пък има някаква трансферна активност. Ръководителите се пробват да схванат какъв ще бъде таванът на заплати за бъдещите контракти ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР