Президентът на Цървена Звезда Небойша Чович заяви, че Белград има

...
Президентът на Цървена Звезда Небойша Чович заяви, че Белград има
Коментари Харесай

Белград е готов да приеме Евролигата

Президентът на Цървена Звезда Небойша Чович съобщи, че Белград има цялата нужна инфраструктура, с цел да бъде хазаин на плануваната крайна фаза на Евролигата - шестте останали кръга от постоянния сезон и Финална осморка.

" Ще изчакаме решението на 24 май. Много сме признателни на страната и на град Белград, че съумяха да аплайват за хазаин на формата. Всички 18 клуба на едно място, по-късно шест кръга и Финална осморка ", показа Чович в изказване за сръбската осведомителна организация Tanjug.

" Белград има потенциал във връзка с спорт, настаняване и здравна помощ. От самото начало сме последователи на концепцията, че всички шампионати би трябвало да приключат на паркета. Всичко е събитие на непланирана мощ ", добави още президентът на " звездашите ".

Президентът на Сърбия Александър Вучич загатна, че Белград и Нови Сад са подготвени да одобряват 3000 души. Освен сръбската столица, Евролигата преразглежда предложенията на Атина, Каунас и Кьолн. Решението би трябвало да бъде взето в идните дни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР