Президентът на Тотнъм Даниел Леви е готов да намали с

...
Президентът на Тотнъм Даниел Леви е готов да намали с
Коментари Харесай

Тотнъм продава Хари Кейн при оферта от 140 милиона паунда

Президентът на Тотнъм Даниел Леви е подготвен да понижи с малко цената на нападателя Хари Кейн. Не е загадка, че капитанът на “Шпорите” желае да напусне клуба това лято, само че босът би го пуснал единствено при задоволително висока оферта, която би трябвало да бъде на стойност към 140 милиона паунда, твърди “Дейли Стар”.

След като Манчестър Сити заплати 100 милиона паунда на Астън Вила за Джак Грийлиш, Леви към този момент знае, че Кейн коства повече и ще стане още по-категоричен в настояванията си. От друга страна обаче точно “Гражданите” са най-настоятелни в договарянията за нападателя, а те мъчно биха платили още една трицифрена сума в границите на един трансферен прозорец.

Досега Леви настояваше да получи 160 милиона паунда, с цел да се раздели с Кейн. Последните информации обаче настояват, че босът към този момент е податлив леко да понижи претенциите си и да пусне 28-годишния състезател против 120 милиона паунда и още 20 милиона под формата на бонуси.

До края на трансферния прозорец има още много време, тъй че ще забележим дали някой от претендентите за подписа на Кейн ще се съгласи да извади желаната от Леви сума. Иначе нападателят през вчерашния ден възобнови тренировки с отбора. Той има 166 гола в Премиър лийг, което е с 94 по-малко от върха на Алън Шиърър и неговите 260 попадения.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР