Президентът на Техническия комитет по художествена гимнастика на Европейския съюз

...
Президентът на Техническия комитет по художествена гимнастика на Европейския съюз
Коментари Харесай

България ще представи в Москва предложение за промяна в съдийството в художествената гимнастика

Президентът на Техническия комитет по художествена гимнастика на Европейския съюз по гимнастика (ЮЕГ) и вицепрезидент на БФХГ Мария Петрова, интернационалният арбитър Християна Тодорова и членът на Треньорската комисия към българската федерация Мария Кънчева отпътуваха за съветската столица Москва. Те ще вземат присъединяване в симпозиум, иницииран от президента на Международната федерация по гимнастика (ФИГ) Моринари Ватанабе за смяна на съдийството в художествената гимнастика.

България е една от трите страни, които ще показват предложение за смяна в съдийството. Днес в границите на 15 минути Християна Тодорова ще изложи първа предлагането на България, по-късно Италия и Русия също ще презентират своите концепции. Ще бъдат показани и обсъждани единствено предложенията на България, Русия и Италия.

На форума участват представители на 47 страни, оповестяват от БФХГ. След направените оферти ще приказват и някои от съдиите БРЕВЕ - 1-ва категория. Симпозиумът в Москва ще се организира в границите на два дни, а българската делегация ще се прибере в София в понеделник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР