Президентът на световната волейболна федерация ФИВБ, бразилецът Ари де Граса

...
Президентът на световната волейболна федерация ФИВБ, бразилецът Ари де Граса
Коментари Харесай

Президентът на ФИВБ Ари де Граса: Зная, че в България волейболът е национален спорт №1

Президентът на международната волейболна федерация ФИВБ, бразилецът Ари де Граса приказва пред Българска национална телевизия за спорта и Световоното състезание, което се организира в България и Италия:

 Съединени американски щати, Иран, Бразилия или Франция са евентуалните противници на българите в София
Съединени американски щати, Иран, Бразилия или Франция са евентуалните противници на българите в София

Момчетата на Пламен Константинов могат да останат във Варна при оределено стичане на събитията

" Аз съм огромен респект на вашия тим от доста гидини. за жалост ви липсва Цветан Соколов, който може да направи разликата с всеки един тим. Но в случай че запазите тази основа на отбора ви чака доста ярко бъдеще.

Относно организацията имам вяра на Българската федерация и нейните умения. Още през цялото време знаех, че всичко ще бъде на доста високо равнище. Щом пристигнах тук се убедих изцяло в това. Изключително съм удовлетворен от резултата. Най-важното от това шампионатът да бъде проведен в две разнообразни страни е популяризирането на волейбола в целия свят.

Зная, че в България волейболът е народен спорт №1. Когато бях В София за еврошампионата през 2015 година бях учуден, че имаше хора, които не можеха да влязат в залата. Толкова огромен беше ползата.

Нивото несъмнено се покачва с годините. Разбира се виждаме тези обичайни сили във волейбола, само че има и приятни изненади. Страни като Пуерто Рико, Доминикана и Словения, които се трансформират във фактори. Има стратегии за развиване в страни като Камерун да вземем за пример там разплакаха с добър женски тим в този момент имат и добър мъжки.

Волейболът е обществен феномен. Той е единственият спорт, в който мъжете и дамите са изцяло равнопоставени. Освен това се трансформира в фамилен спорт. В залите няма по какъв начин да видите принуждение, на игрището или отвън него. Изключително значимо е да има взаимоотношение сред играчите и публиката.

Просто марката волейбол и нейните шампионати станаха разпознаваеми. Парите, които идват от спорта би трябвало да се връщат в спорта.

Аз съм тук като Президент. Вече не съм бразилец. Всеки има своите шансове шест или седем тима. Бразилия победи Франция с 3-2 и след това загуби от Холандия. Във финалната фаза нещата ще е наподобяват по различен метод.

Италия и България имат сериозна домакинска поддръжка. Прави усещане младия състав на Русия. Бразилия, Сърбия имат своите шансове, само че отнякъде може да пристигна изненада. Никога не можеш да кажеш авансово този тим ще е първенецът ", приключи Ари де Граса.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР