Президентът на световната съдийска комисия към FIVB - Гиермо Паредес,

...
Президентът на световната съдийска комисия към FIVB - Гиермо Паредес,
Коментари Харесай

Президентът на съдийска комисия към FIVB със семинар за международните съдии в България

Президентът на международната съдийска комисия към FIVB - Гиермо Паредес, организира семинар за интернационалните съдии в България. Вили, както се показа самичък специалистът пред своите сътрудници, води лекции в границите на шампионата за Money + Волейболна Суперкупа Бургас 2023.

Това е четвъртото издание на обичайния за България семинар, като в последните две години събитието се организира по време на борбите за Суперкупата. В предходните четири издания лектори бяха ръководителят на европейската съдийска комисия - Зорица Биелич, един от най-известни и титуловани съдии - Андрей Занович, както и Артуро ди Джакомо, FIVB съдийски инструктор и секретар на Европейската съдийска комисия. Този съдийски семинар е невиждана в международен мащаб самодейност, целяща популярни и опитни лектори да споделят богатия си опит с българските интернационалните съдии.

По време на тазгодишния семинар, Паредес изнесе лекции, включващи тематики като съдийство на високо равнище, имплементиране на технологиите в съдийството, нови трендове, организационни и отзивчиви качества на съдиите, нужни за сполучливо съдийство и други

Президентът на БФВ - Любомир Ганев, пък връчи на Паредес специфичен плакет в символ на признателност за присъединяване му в семинара. Паредес, който е първият човек в международното съдийство, следи полуфиналната борба за Money + Волейболна Суперкупа Бургас 2023 Нефтохимик 2010 и Левски София, както и самия край сред Хебър Пазарджик и Левски София.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР