Президентът на световната бейзболна и софтболна конфедерация (WBSC) Рикардо Фракари

...
Президентът на световната бейзболна и софтболна конфедерация (WBSC) Рикардо Фракари
Коментари Харесай

Шефът на WBSC поздрави новото ръководство на бейзбола и софтбола в България

Президентът на международната бейзболна и софтболна конфедерация (WBSC) Рикардо Фракари изпрати приветствено писмо до новия президент на обединената Българска федерация по бейзбол и софтбол (БФБС) – Юрий Алкалай. Съоснователят на най-стария бейзболен клуб у нас Академици (София) беше определен за началник на общия управнически орган при започване на март след взетото решение за обединение на съществувалите до момента поотделно федерации по бейзбол (БФБ) и по софтбол (БФС).

Ето какво написа 70-годишният италианец в адреса си до Алкалай:

" Скъпи Юрий,

Живеем в исторически интервал. Надявам се, че това писмо заварва теб и обичаните от теб в положително здраве.

С голямо наслаждение адресирам това приветствено писмо по случай скорошното ти назначение за президент на новосформираното национално управително тяло на бейзбола и софтбола в България.

Както знаеш, обединената федерация мощно се припокрива с визията и дейностите на WBSC и WBSC-Европа. Общото тяло носи избрани прерогативи поради синергията и опциите, които основава.

Също по този начин желая да те поздравя за твоя ангажимент към Бейзбол 5, където също споделяш нашата визия. Второто издание на Откритото балканско състезание в София сподели лицето, което желаеме да има нашата нова дисциплинираност.

Накрая бих желал още веднъж да насочва най-хубави пожелания към теб и те апелирам да ги предадеш на своя новоизбран Управителен съвет. Желая изпълнено с триумфи бъдеще и роля на България като водач във вашия район.

Искрено твой:
Рикардо Фракари "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР