Президентът на СЩ Доналд Тръмп обяви, че е доволен от

...
Президентът на СЩ Доналд Тръмп обяви, че е доволен от
Коментари Харесай

Тръмп: Някои искаха боксов мач между мен и Путин

Президентът на СЩ Доналд Тръмп разгласи, че е удовлетворен от срещата си с съветския държавен глава Владимир Путин, заяви Fox News.

Срещата сред двамата водачи се състоя в понеделник в Хелзинки. В Съединени американски щати Тръмп отнесе доста рецензии, поради мекия звук, който употребява в диалозите си с Путин.

„ Много хора на разследващи позиции харесаха предстгавянето ми в Хелзинки. Путин и аз обсъдихме доста значими тематики на срещата. Ние се разбрахме добре, което разтревожи доста злобари, които желаеха да видят боксов мач сред нас. Ще дойдат огромни резултати.

Срещата на върха на НАТО беше приета за триумф, тъй като страните членки към този момент дадоха обещание, че ще отделят повече средства за защита. Срещата с Русия може да е още по-голям триумф в дълготраен проект “, съобщи Тръмп.

Той удостовери, че Русия се е съгласила да помогне в връзките на Съединени американски щати със Северна Корея. Все отново Тръмп съобщи, че на глобите против страната остават в действие.

Според Северна Корея я чака огромно бъдеще в края на процеса по договарянията. В Съединени американски щати медиите не престават да не утвърждават срещата на президента с Путин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР