Президентът на Славия Венцислав Стефанов разкри подробности около трансфера на

...
Президентът на Славия Венцислав Стефанов разкри подробности около трансфера на
Коментари Харесай

Венцислав Стефанов: "Славия" ще продаде Петко Христов за повече от милион евро

Президентът на " Славия " Венцислав Стефанов разкри детайлности към прехвърлянето на юношеския национал Петко Христов. Централният бранител от дълго време е наблюдаван от " Фиорентина " и до няколко дни би трябвало да завърши прекосяването си в Италия.

" Трансферът е за много пари, само че няма да изпадам в детайлности. Питате ме дали става въпрос за милион евро, не за повече е. Те ще бъдат платени на три транша ", сподели Стефанов.

Според боса на белите Христов ще пътува в околните дни до Италия, като най-късно в сряда, прехвърлянето ще бъде реалност.

" Имаше интерес още от " Зенит " и " Вердер ", само че Петко избра Италия. Той има голям капацитет и занапред ще го демонстрира ", добави президентът на " Славия ".

В събота вечерта централният бранител изигра последния си мач за " Славия " при равенството 1:1 с ЦСКА. След дуела той съобщи, че прехвърлянето е сбъдната фантазия.

" Още не знам доста детайлности, дали ще играя за първия или втория тим. Договорът ще е за три години. Знам, че са ме гледали на европейското за юноши ", сподели бранителят.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР