Президентът на Славия Венцислав Стефанов определи белите като най-симпатичният клуб

...
Президентът на Славия Венцислав Стефанов определи белите като най-симпатичният клуб
Коментари Харесай

Венцислав Стефанов: Славия е най-симпатичният клуб

Президентът на Славия Венцислав Стефанов дефинира " белите " като " най-симпатичният клуб " в българския футболен хайлайф.

Славия обърна Локомотив София.

" Славия победи Локомотив София с воля и геройство. И трите гола са си на Славия. Бориха се и двата тима. Искам Славия да играе по този начин, както игра през второто полувреме. Допуснахме трагичен гол, има го и това във футбола. Хубавото е, че се активизираха и обърнаха мача. Давам 4.50 по шестобалната система за Славия за работата от началото на сезона. Постоянство е основната дума за всички тимове и всички футболисти. Когато няма неизменност, няма и резултати ", съобщи той след срещата.

Президентът на столичани се надява повече български клубове да постановат млади родни футболисти.

" Ради Кирилов е извънреден футболисти и доста положително момче, за което аз откровено скърбя, че го няма. Смятам, че другите тимове ще го заместят. Аз мисля, че Славия е най-симпатичният клуб. Ние постановяваме млади български футболисти. Дано и другите сътрудници го вършат, само че май не го. Всички мои сътрудници са задоволително интелигентни. Нашите деца заслужават да бъдат поощрявани и налагани, с цел да може да се гордеем с тях. Те играят по Перник или Лютиброд и най-после ги гледаш таксиметрови водачи. Това е доста тежък проблем на българския футбол. Винаги съм го казвал и след време ще видите, че съм прав ", безапелационен е той.

В младежката шампионска лига Славия ще играе против Панатинайкос.

" Очаквам победа, нашите са най-хубавите. Ако беше Аякс, щях да се тормозя ", добави той.

Треньорът на юношите на Славия Иван Иванов ще бъде в треньорския щаб на Младен Кръстаич в националния тим. Според Венци Стефанов това е една причина той да добие скъп опит.

" Ще добие още опит. Иван Иванов може да бъде треньор на младежкия народен тим, а след време и на мъжкия народен тим. На България трябват знаещи и можещи хора ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР