Президентът на Славия - Венцислав Стефанов, говори пред медиите след

...
Президентът на Славия - Венцислав Стефанов, говори пред медиите след
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Постъпката на Хубчев е некоректна, благодаря на премиера

Президентът на Славия - Венцислав Стефанов, приказва пред медиите след равенството 2:2 с Локомотив Пд от 31-ия кръг на Първа лига.

"След няколко загуби, които смачкаха самочувствието на футболистите, този мач беше благополучен за Славия. Всичко е направено - това, което се желае от нас. Тревно покритие, стадион, осветяване. Премиерът спомага това нещо да се случи. Мисля, че този формат подготвя доста срещи без смисъл ".

"Няма значение с кого ще играем. Всеки може да победи всеки. Нещото, за което всеки играят, ще дойдат след 5-6 мача. Защо да ги чакаме? Но какво да ги вършим, такава ни е орисията ".

"Не желая да разясня господин Ганчев. Той си дава парите за спорт и той би трябвало да бъде почитан. Друг е въпросът кой по какъв начин гледа на тези неща ".

"Трябва да има някаква смяна във формата на шампионата. Надявам се това да се случи. Според мен господин Хубчев си има визии по въпроса и се надявам, че е задоволително огромен самичък да си оправдава постъпките. За мен е неточно - към Боби Михайлов и другите, които са му дали своят вот доверие ".

"Ако нещо хубаво може да се случи в българския футбол, е да построим стадионите за тези европейски и международни шампионати, за които аплайваме. И на тези прилежащи от себе си ще могат да спортуват. Това може да се случи единствено в случай че министър председателят се опита и го направи. Това е единственият късмет. Друг - до момента се извъртяха сумати държавни управления, само че в този момент виждаме, че това може да се случи ".

"Цялата Европа си играе по естествен метод. Всеки играе против всеки и се вижда какъв брой точки е спечелил - след това се вижда кой заслужава да остане и кой да отпадне. Видяхте преди година по какъв начин с две-три точки имаше тим, който се избави.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР