Президентът на Славия - Венци Стефанов, заяви след победата с

...
Президентът на Славия - Венци Стефанов, заяви след победата с
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Ще накажем Йомов, плаша се от бежанците в Септември

Президентът на Славия - Венци Стефанов, съобщи след успеха с 3:1 над Септември, че ще вземе ограничения футболисти на " белите " да не повтарят грешката на Георги Йомов, който прояви пренебрежение към възрастни хора на летището във Франкфурт след загубата на младежите на България от Люксембург. " Грешка на момчетата, ще си понесат следствията. Със сигурност няма да оповестя в този момент наказването. Когато управлението вземе решение, тогава ще кажа. Ще се постараем повече футболист на Славия да не реагира по този метод, тъй като ценностната система е доста значима ", съобщи Стефанов.
" Днес имахме много положения. В другите мачове не успявахме да ги вкарвахме, само че през днешния ден успяхме да отбележим три гола. Виждам, че в съблекалнята треньорът бе гневен. Мен обаче ме радва, че побеждаваме с български момчета в състава.

Плаши ми се окото какъв брой бежанци има в Септември. Уж залагат на школата. Явно някой управител им води футболисти, пълнят им главите. Президенът на този тим обаче си знае какво прави. Аз считам, че би трябвало да се дава късмет на българите. Ние сме българи! България над всичко! Има още доста мачове. Развръзката ще пристигна след Нова година. който е по-добре квалифициран, той ще върви напред. Очаквам победа и в идващия мач”, съобщи босът на “белите”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР