Президентът на Славия - Венци Стефанов, заяви пред Sportal.bg, че

...
Президентът на Славия - Венци Стефанов, заяви пред Sportal.bg, че
Коментари Харесай

Венци Стефанов говори за промени в тима на България и попита: Още ли ще кълнат тези от Ботев?

Президентът на Славия - Венци Стефанов, съобщи пред Sportal.bg , че куче, което го е лаело, постоянно е побеснявало. Босът на “белите” се оплака, че е имало обети по негов адрес от симпатизанти на Ботев (Пловдив), като даже са му се обаждали по телефона. Именно заради тази причина членът на Изпълкома на БФС е стискал палци за Локомотив (Пловдив) във вчерашния край за Купата на България, който “смърфовете” завоюваха с 1:0 пред повече от 20 хиляди последователи на стадион “Васил Левски”.

Босът на “белите” разяснява и новия народен селекционер Красимир Балъков. Той показа, че съгласно него в отбора на България трябда да настъпят промени, другояче нищо положително не чака “трикольорите”.

“Нали видяхте какво се случи на финала за Купата. Локомотив вкара доста хубав гол. Още ли ще ме кълнат тези от Ботев Пловдив? Ще им кажа, че куче, което ме е лаело, постоянно е побеснявало. Локомотив справедливо спечели”, съобщи босът на “белите”.

“Все още не мога да изразя съответно мнение за новия народен селекционер. Прави усещане, че Красимир Балъков свърши добра работа в Етър. Безспорно той беше огромен футболист. Едно е обаче да работи в Черноморец и Етър, напълно друго в националния тим на България. Времето ще покаже дали изборът е верен. Моето мнение е, че съвсем приключихме с тези квалификации. Надявам се да греша и да успеем да създадем нещо, само че ще бъде много мъчно. В националния тим е нужна смяна. Прави усещане, че част от футболистите се употребяват с привилегии. Нали видяхте с тези играчи какво направихме. Затова споделям, че е нужно да се създадат корекции. Не се ли вкарат 6-7-8 нови състезатели, нищо позитивно няма да се случи. Трябва да се работи с твърда ръка и да не се вършат взаимни отстъпки. Има момчета, на които може да им се даде късмет. България има потребност от нападател и от градивни полузащитници. Защото в тима има джаскачи, само че нямаме градивни футболисти в средата на терена. Има един Тодор Неделев, където се пробва да измисли нещо, само че единствено го въртят. Един път в центъра, след това на крилото. В Първа лига има млади момчета, които имат капацитет. Именно заради тази причина е нужно да им се обърне внимание. Това момче в Ботев - Кристиан Димитров и Мартин Минчев от Черно море. Виждате, че и Цветелин Чунчуков се отпуши. Играе все по-силно и бележи голове. Не се ли създадат потребностите промени, нищо положително не ни чака. Надявам се да не се постановат принудително играчи, които са посочили с играта си до този миг, че не стават”, приключи Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР