Президентът на Славия - Венци Стефанов, заяви на пресконференция, че

...
Президентът на Славия - Венци Стефанов, заяви на пресконференция, че
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Левски да се прекръсти на Филип Кутев

Президентът на Славия - Венци Стефанов, съобщи на конференция, че Левски би трябвало да вземе ограничения против част от почитателите на отбора. Босът на “белите” добави още, че управлението на “сините” дава “една камара пари” на последователите за хореография и по тази причина Левски би трябвало да бъде прекръстен на Филип Кутев.

“Имах опция към този момент да го кажа в изявление, че не намирам държанието на част от почитателите на Левски за обикновено. Смятам, че и господин Русев не го намира за обикновено. Не приказвам за европейско държание, а за човешко. Не може да намесват починалата ми майка и наследник. Левски споделя, че не може да се оправи с почитателите. Дават им една камара пари за хореография. Тогава Левски да се прекръсти на Филип Кутев щом прави толкоз красива хореография”, съобщи Стефанов.

"В България взимаме някакви чужденци и нищо не става. И аз се наиграх с сходни играчи и по тази причина взех решение да спра. Славия няма да стопира никой футболист. При добра оферта може да се раздели с всеки играч. През този сезон слабото място на Славия беше отбраната. Дори и с тази отбрана Левски не съумя да ни победи. Ако вземем някой умел футболист, той ще е защитник ", добави босът на "белите ".

"Мачът за Суперкупата с Лудогорец ще е без значение. Затова се надявам двата отбора да играят освободено и да се получи празник на почитателите. Смятам, че този вид на шампионата не е най-удачен. Дойдоха тук някакви да ни дават ум. Ние сами може да си създадем шампионата. Най-добре е в Първа лига да вземат участие 16 тима и да играем по два пъти, както си беше. Не диря поддръжка, просто показвам мнението си. Има тимове, които сега не играят за нищо. Славия завоюва Купата на България с помощта на това, че игра с Левски ", приключи членът на Изпълкома на БФС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР