Президентът на Славия Венци Стефанов участва в сутрешния блок на

...
Президентът на Славия Венци Стефанов участва в сутрешния блок на
Коментари Харесай

Стефанов: Трябва да разберем, че голям футбол се прави с много пари

Президентът на Славия Венци Стефанов взе участие в утринния блок на БТВ. Той показа своето мнение за проблемите в българския футбол.
 Венцеслав Стефанов гостува в @@@
" Когато би трябвало да носиш националния герб и да защитаваш достойнството на България, а се откажеш, няма по какъв начин да не си изменник. Това е най-голямата чест - да защитаваш достойнството на България. Той не желае да е футболист, а желае да е началник, по този начин ли? Не скърбя за думите си против Бербатов. БФС би трябвало да има началник с опит, който има лоби в Европа ", показа Стефанов.

" Един път вечно би трябвало да разберем, че огромен футбол се прави с доста пари. Не мога да си обясня къде потъват парите, защо се дават в Левски? Ако аз имам 22 милиона подсигурявам, че 10 години ще устоявам Славия и клубът ще е в шестицата.

Бюджетът на Славия е 2,5 милиона на година. До колкото знам всички сметки на Васил Божков са блокирани. Левски е в сериозна обстановка, по този начин наподобява от всичко, което се приказва и написа. Лошо е, че е позволено да се стигне до тук ", разяснява тежката обстановка в Левски президентът на Славия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР