Президентът на Славия - Венци Стефанов, се изказа не особено

...
Президентът на Славия - Венци Стефанов, се изказа не особено
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Голяма част от родителите попадат в лапите на различни псевдомениджъри в България

Президентът на Славия - Венци Стефанов, се изрече не изключително ласкаво по адрес на футболните мениджъри в страната, като още веднъж атакува Николай Жейнов, който се е намесил в прехвърлянето на Филип Кръстев. Талантливият младок подписа на контракт с Манчестър Сити, като преди този момент ще играе в белгийския Ломел, който е спътник на " жителите ".

" Голяма част от родителите попадат в лапите на разнообразни псевдомениджъри в България. Разбрах, че Филип е ходил няколко пъти на проби в Байер Леверкузен и в други клубове. Това се случва, когато родителите се подведат по приказки на сътрудници. Да водиш деца по проби е като да ги представяш като стока. Това е стресова конюнктура за младите момчета ", съобщи Стефанов.

" Има и естественото предрешение към източноевропейските фрагменти. Призовавам родителите да внимават с псевдоагентите, които продават фалишиви фантазии. Всяко дете би трябвало да си извърви пътя. Тогава, когато може да покаже качества, тогава към този момент хората да го виждат и да му се отвори пътя към огромния футбол. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР