Президентът на Славия Венци Стефанов и член на Изпълкома на

...
Президентът на Славия Венци Стефанов и член на Изпълкома на
Коментари Харесай

Венци Стефанов за расисткия скандал: Беше подготвено

Президентът на Славия Венци Стефанов и член на Изпълкома на БФС в оставка Венци Стефанов съобщи, че съгласно него расисткия скандал е бил авансово квалифициран. Той посочи в ефира на NOVA, че съгласно него Красен Кралев не трябва да се кандидатира за президент на родния футбол.

„ Изобщо не може да става дума да поемем отговорност за цялата неразбория на родния футбол. След като президентът подаде оставка, ние сме определени по негово предложение, в естествените страни, естествените хора си подават оставка също”, показа Венци Стефанов.

„ Виновните никога не са във футболния съюз. Виновните не са тези хора, които основават, вършат, Тодор Батков знаете какъв брой години си е давал парите. Ние в БФС не получаваме пари”, сподели още президентът на Славия в предаването „ Неделята на NOVA”.

Запитан за расисткия скандал на Националния стадион при загубата с 0:6 от Англия, Венци Стефанов отговори изрично: „ Аз имам вяра, че това нещо беше квалифицирано.”

„ Ние можем единствено да допускам, почитателите на Славия са по-различни от тези на Левски и в другите клубове. При нас няма извиване на ръцете. От тук-натам ни чака навсякъде разковаване. Съдии, за интернационалните мачове. Липсата на Боби в Изпълкома на УЕФА и президент на БФС ще докара до изстъпления с българските тимове, които ще играят в Европа”, сподели още Венци Стефанов.

„ Не му е работа на Красен Кралев да става президент на БФС. Има си министерство. Моето мнение и това на Батков – би трябвало да бъде потвърден предприемач, богат, да има свои доходи, прочут в спортните среди, почтен, някогашен състезател, почтен и да има престиж зад граница, с езикова подготовка”, добави още Венци Стефанов.

„ Ако кажем име, кой ще е, ще го изядете. Г-н Пенев е банкрутирал. Всичките от новите претенденти са банкрутирали. БФС няма охранителни компании. Апелирам към тези хора, които настояват че има черно тото да изкарат този, този и този. Да се потвърди какво е залагал, къде е залагал. Трябва обществено да ги покажат. ГДБОП може да влиза на всички места. Взели са документи, които БФС пращат на Национална агенция за приходите всяка година. Това си тяхна работа. Очаквам да ги заловен и да ги покажат пред всички”, приключи Венци Стефанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР